Grote kans dat het kan!

05-07-2016

De technologische ontwikkelingen gaan heel snel. De zelfrijdende auto komt er aan, huizen worden geprint, slimme computers die voor je denken en apparaten die onderling communiceren. Wat kunnen deze technieken voor jou en de agrarische sector betekenen?

Wij nodigen je uit om jouw probleem te delen. Wij gaan de uitdaging aan om een oplossing te vinden.

 

Ter inspiratie geven we een voorbeeld van een innovatie die wij initieerden

Er zijn in Nederland nog steeds gebieden waar je met je mobiele telefoon niet bereikbaar bent. Ook in stallen is er vaak een slecht bereik. Dit is vervelend als je voor de alarmering bereikbaar moet zijn. Dit jaar komt er een nieuw netwerk beschikbaar, het LoRa netwerk. Dit netwerk is niet geschikt voor mobiele telefonie, wel voor dataverbindingen waarbij een geringe hoeveelheid data tussen apparaten heen en weer gaat. Het LoRa netwerk beschikt eind 2016 over een landelijke dekking en reikt bovendien tot diep in gebouwen. Wij werken aan een armband die via het LoRa netwerk gaat trillen bij een alarmmelding. Ook bekijken we of we de armband kunnen voorzien van een noodknop en slimme sensoren.

 Zo doen we met AgroAlarm, het Garantieplan Stal-Klimaat en de armband, weer een stap in de richting van “Geen enkele dier mag dood door falende staltechniek”.

Niet bereikbaar zijn, is straks geen probleem meer!

 

Welke processen wil je in jouw bedrijfsvoering efficiënter, veiliger of betrouwbaarder uitvoeren? En wat is daarvoor de ideale oplossing? Wij nodigen je uit om jouw probleem te delen. Samen met jou en onze partners zetten wij  innovatieve ontwikkelingen in gang om problemen op te lossen. Stuur je probleem naar info@pincagro.nl en wij nemen contact met je op.