Gratis meldingen app

04-07-2016

WhatsApp werkt ideaal voor het informeren van een vaste groep mensen. Bij bedrijven wordt het steeds vaker ingezet voor meldingen en het registreren van storingen. Niet vreemd! De dienst is gratis en met de fotofunctie kun je heel veel in één plaatje vertellen.

Ondanks dit gemak kent het ook nadelen. Je hebt bijvoorbeeld niet de mogelijkheid om meldingen aan te passen, data toe te voegen, of terug te kijken in een rapportage.

Hierdoor mis je overzicht. Met de PinC GOO App heb je gratis beschikking over al deze functies en meer. 

Hoe werkt de app?

Met de PinC GOO app heb je samen met collega’s toegang via smartphone en PC tot ons online onderhoudssysteem. Met de app kun je eenmalige storingen en taken (meldingen):

  • invoeren (eventueel) voorzien van foto en toelichting;
  • overzicht houden over het aantal openstaande meldingen. Dit is direct in het beginscherm zichtbaar;
  • raadplegen, de inhoud en status van de meldingen inzien;
  • afhandelen (eventueel) voorzien van toelichting, werkbon of foto;
  • rapportages raadplegen van afgehandelde meldingen.

Direct aan de slag? Vraag uw inlogcode op

De PinC GOO App is beschikbaar voor Android en IOS (iPhone) en gratis te downloaden in de Play Store of App Store. Na het downloaden kun je een persoonlijke inlogcode aanvragen via de knop “request for log in”. Je ontvangt de code binnen drie werkdagen. Per bedrijf hoef je dus maar één keer de inlogcode aan te vragen. Je kunt met dezelfde inlogcode ook de meldingen en rapportages via het planbord in de PC inzien en afhandelen.