Erfbeveiliging

Beveilig nu eenvoudig en betaalbaar uw eigendommen tegen diefstal, op uw erf en in uw schuren. Met onze alarmsensoren beveiligt u toegangsdeuren, apparatuur, werktuigen, afzettingen en ook dieseltanks.

Waarom

Steeds vaker worden gereedschappen of werktuigen uit schuren gestolen. De beschikbare track & trace systemen voor dure machines zijn geen optie om uw gereedschappen of ruimtes te beveiligen. Met de erfbeveiligingsset beveiligt u eigendommen op uw erf op een eenvoudige en betaalbare manier.

Omvang

Het principe is eenvoudig: u voorziet het object dat u wilt beveiligen van een sensor. Als de sensor een trilling detecteert terwijl de beveiliging aan staat, ontvangt u direct een SMS-bericht en gaat het er een sirene af. Naast het versturen van een SMS bericht kan er ook nog naar drie andere personen gebeld worden.

Het systeem bestaat uit een GSM-alarmmelder met 10 magnetische alarmsensoren. De sensoren hebben een draadloze verbinding met de alarmmelder en hebben een bereik van circa 200 meter. Het systeem schakelt automatisch in- en uit via een tijdklok en of via een afstandsbediening. Met één set beveiligt u 10 objecten.

U kunt uw set zelf uitbreiden met extra sensoren of handgrepen. Met de handgrepen kunt een afzetting maken van draad of lint. Op het moment dat de trekspanning van de draad verandert, vanwege doorknippen of verwijdering, ontvangt u een alarm. Het systeem is (spat)waterdicht. De sensoren werken op batterijen. U ontvangt een SMS als de batterij leeg raakt. De batterij kunt u zelf vervangen.

Wij leveren het systeem met installatieservice. Dat houdt in dat wij de Erfbeveiliging samen met u op afstand instellen naar uw wensen. Zo zorgen wij er voor dat de Erfbeveiliging optimaal functioneert voor uw bedrijf.

Klik hier voor een film over de Erfbeveiliging.

Kopen systeem en uitbreidingen of huur
Basis systeem
€ 1.995,00
Alarmsensoren per 2
€ 195,00
Handgreep met alarmsensor per 2
€ 195,00
Extra set beveiligingsstickers (2 vellen) en A4 bordje
€ 27,00
Extra afstandsbediening
€ 115,00
Huur basisset erfbeveiliging eerste week
€ 350,00
Huur per dag na eerste week
€ 25,00

Klik op winkelwagen rechtsbovenin om af te rekenen.


Met het basis systeem ontvangt u:

 1. een GSM alarmmelder met data SIM kaart inclusief 100 SMS;
 2. twee draadloze afstandsbedieningen;
 3. een bevestigingsbuis voor de GSM alarmmelder voorzien van akoestisch alarm;
 4. 10 draadloze alarmsensoren met magneetvoet;
 5. 1 set beveiligingsstickers (1x A4 "eigen terrein", 1x A4 met 6 stickers "elektronisch beveiligd") en 1 beveiligingsbord "eigen terrein" van pvc (A4);
 6. installatieservice, de set wordt door ons op afstand geprogrammeerd;
 7. een uitgebreide nederlandse handleiding;
 8. batterijen;
 9. het systeem wordt geleverd in een aluminium koffer.
 • De prijzen zijn inclusief verzendkosten.
 • U ontvangt het systeem gebruiksklaar
 • Wilt u het systeem in het buitenland toepassen of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.