Garantieplan Stal-Klimaat

Regelmatig vallen klimaatinstallaties uit en komt vee door verstikking om het leven. In een sector waar het dierenwelzijn al op een hoog niveau staat, maken we met het Garantieplan Stal-Klimaat een nieuwe stap. Veehouders, elektro-installateurs, verzekeraars en bedrijven op het gebied van alarmering hebben aan de ontwikkeling meegewerkt. Ons gezamenlijke doel: geen enkel dier mag dood door falende staltechniek.

Waarom

Onze ambitie is om een veilige leefomgeving te garanderen voor dieren in de veehouderij. Een leefomgeving waarin elk dier gezond en zonder stress kan opgroeien en geen enkel dier overlijdt. Betaalbare technische innovaties maken deze ambitie nu bereikbaar. Met het Garantieplan Stal-Klimaat zorgen we er voor dat installaties in bedrijf blijven en wanneer deze toch uitvallen u hiervan altijd een melding ontvangt. Het Garantieplan Stal-Klimaat biedt u deze zekerheid en wij staan ook financieel garant mocht er toch nog iets mis gaan.

Omvang

Het garantieplan omvat richtlijnen om te borgen dat de klimaat- en alarminstallatie bedrijfszeker functioneert en periodiek onderhouden wordt. Beginnende mankementen worden zo opgespoord en door preventief onderhoud wordt de kans op uitval van de processen sterk verminderd.

Als installaties toch uitvallen wordt door toepassing van het innovatieve en betrouwbare AgroAlarm® systeem een gegarandeerde doormelding gerealiseerd. Met dit systeem monitoren we de werking van de installaties en de communicatieverbindingen. Bij een alarmmelding kunnen meerdere ontvangers geïnformeerd worden (via telefoon, GSM, semafoon). Als er niemand bereikt wordt stapt indien nodig een servicemonteur van uw dealer in de auto.

Wij bieden u de zekerheid dat uw alarmering werkt en u alarmen ontvangt. Wij staan garant voor de financiële gevolgen van het niet ontvangen van het alarm. Voor de situaties waarbij het stalklimaat volledig afhankelijk is van de mechanische ventilatie kunt u kiezen voor een aanvullende verzekering voor uitval van de installatie. Met het Garantieplan Stal-Klimaat biedt uw verzekeraar zeer voordelige voorwaarden.

Offerte

Hebt u interesse in het Garantieplan Stal-Klimaat? Neem dan contact met ons op. De contactinformatie vindt u op deze pagina

v.a. € 0,00