Rookgascontrole (uitgebreid)

Als u rookgassen toedient aan uw gewas, is het belangrijk dat de gehaltes en de samenstelling van deze gassen optimaal is. Afwijkingen in de samenstelling kunnen schade aan uw gewas veroorzaken.

Waarom

In veel gevallen vindt de analyse van rookgassen alleen plaats bij de oplevering van uw rookgasreiniger. Een regelmatige controle van de bewakingsapparatuur en haar instellingen, brengt eventuele afwijkingen in de samenstelling van de rookgassen in beeld. U kunt dan tijdig reageren en schade aan uw gewas door rookgas voorkomen.

Omvang

De uitgebreide rookgascontrole bestaat uit de volgende metingen; O2, CO, NO, NOx, NO2, SO2, etheen en andere koolwaterstoffen, BTEX, temperatuur rookgassen en een visuele controle. Bij de uitgebreide rookgascontrole meet u ook de concentratie aan schadelijke gassen die niet met uw meetapparatuur gedetecteerd wordt. PinC Agro heeft hiervoor samen met gecertificeerde meetbedrijven standaard meetprotocollen opgesteld.

Frequentie

Wij adviseren om de uitgebreide rookgascontrole minimaal éénmaal per jaar te laten uitvoeren en de basis rookgascontrole driemaal per jaar. Klik hier voor de basis controle.

€ 876,00

  • Inclusief reiskosten en rapportage