Werktuigbeveiliging

Met behulp van onze Werktuigbeveiliging kunt u uw werktuigen eenvoudig opsporen, beveiligen en alarmeren. Onze Werktuigbeveiliging is een Track&Trace module speciaal ontworpen voor de agrarische sector. De module is robuust, is spatwaterdicht en heeft een GPS chip die een zeer sterk signaal uitzendt.

Waarom

Landbouwwerktuingen worden steeds vaker gestolen. Of het nu gaat om tractoren, grondverzetmachines, minigravers, loaders of zitmaaiers, alles blijkt aantrekkelijk bij het dievengilde. Voor dure machines is het vaak vanuit de verzekering vereist om een startonderbreker of track & trace systeem in te laten bouwen. Maar ook als dit niet vereist is, is het aan te bevelen om uw waardevolle landbouwwerktuigen te beveiligen. Het gaat niet alleen om de directe waarde van de machine maar bedenk ook wat het langdurig gemis van uw machine voor uw bedrijfsvoering betekent.

Omvang

Ons Track & Trace systeem is eenvoudig zelf te monteren op elk gewenste plek in uw landbouwwerktuig. Het systeem is (spat)waterdicht en voorzien van sterke magneten. U kunt daardoor het systeem makkelijk overplaatsen van het ene werktuig naar het andere. Het systeem heeft een afkoppelbare accu-aansluiting (8 - 36V) en als de accuspanning weg valt blijft het systeem functioneren op zijn interne batterij. De capaciteit van deze interne batterij wordt bewaakt. Raakt de batterij leeg of de accuspanning valt weg, dan krijgt u een SMS of e-mail (instelbaar). U kunt de batterij zelf vervangen.

Werktuig volgen
Het systeem is voorzien van een GPS Tracker. Hierdoor kunt u uw werktuig real-time volgen en bewaken via een eigen website. Deze GPS Tracker is daarvoor voorzien van een SIM datakaart met een tegoed voor 12.000 posities (ca. 1 jaar gebruik bij 1 positiebepaling per uur).

Werktuig bewaken
Het systeem bevat ook een signaalfunctie bij beweging van de machine buiten bepaalde tijden. Deze tijden zijn door u instelbaar. Op deze wijze kunt u uw machines buiten werktijden beveiligen. Daarnaast is een maximum gebruiksgebied in te stellen. Wanneer de machine(met de track & trace module) buiten dit gebied komt wordt u eveneens door middel van een SMS gewaarschuwd. 

€ 350,00

  • Track&Trace module met afneembare accu-aansluiting en voorzien van batterijen
  • Exclusief 1 datakaart 12 MB bundel a € 59,95 (=12.000 positiebepalingen) en exclusief eenmalige aansluitkosten van € 14,95
  • Inclusief Nederlandse handleiding
  • Inclusief verzendkosten
  • Het systeem wordt gebruiksklaar verzonden