Leveringsvoorwaarden

Dagelijks levert u producten aan uw afnemers. Als een levering niet aan de wens van uw afnemer voldoet, zal hij met u overleggen. Dan is het belangrijk dat de afspraken over uw levering vooraf vastgelegd zijn. De leveringsvoorwaarden zijn hier een onderdeel van.

Waarom

Leveringsvoorwaarden geven duidelijkheid aan uw afnemers. Duidelijkheid over de voorwaarden en de betalingscondities waaronder u uw producten levert. Leveringsvoorwaarden beperken bovendien het risico dat u aansprakelijk wordt gesteld door een afnemer. Daarom verlangen de meeste verzekeraars dat u leveringsvoorwaarden hanteert en toepast.

Omvang

Een jurist stelt samen met u leveringsvoorwaarden op aan de hand van uw specifieke bedrijfsvoering. Daarnaast adviseert onze jurist over de toepassing van de voorwaarden. Hebt u al leveringsvoorwaarden maar vraagt u zich af of deze nog juist zijn? Maak dan gebruik van de leveringsvoorwaardenscan. Een jurist controleert uw voorwaarden dan samen met u.

Frequentie

Het opstellen van de leveringsvoorwaarden is eenmalig. Wel adviseren wij u om uw leveringsvoorwaarden eens in de vijf jaar te laten controleren. Als er een verandering is uw bedrijfssituatie plaatsvindt, is eerdere controle nodig.

Vormen
Leveringsvoorwaarden opstellen
€ 1.150,00
Leveringsvoorwaardenscan
€ 287,50

Klik op winkelwagen rechtsbovenin om af te rekenen.