PinC Agro

undefinedOnze visie

We geloven dat de zekerheid voor een ondernemer afhangt van grip op continuïteit.

Onze missie

Samen met de agrarisch ondernemer sturen op risico’s en deze beheersbaar maken met onze kennis en partnernetwerk zodat bedrijfsdoelstellingen gerealiseerd worden.

De gedachte achter PinC Agro

PinC Agro is ontstaan vanuit de gedachte dat grip op continuïteit wel zekerheid geeft. De aanpak is integraal en er is altijd ruimte voor nieuwe oplossingen en mogelijkheden. Zodat er voor elk probleem wel een passende oplossing is. En als die er nog niet is dan wordt met elkaar een nieuwe, soms bijzonder verrassende oplossing bedacht. Als het gaat om continuïteit dan biedt PinC Agro altijd een passende oplossing.

Ons team

Wij zijn een enthousiast team. Ieder met zijn eigen specialiteiten maar als een sterk geheel. We zijn begaan met de agrarische sector en staan 24/7 voor ondernemers klaar. Onze naam staat voor Partner in Continuïteit en dat is wat wij het liefst willen zijn. Denkend vanuit mogelijkheden en niet in beperkingen.

Onderdeel van Achmea

PinC Agro is een onderdeel van Achmea. Dit garandeert u de voordelen van een zeer solide en betrouwbare partij. Vanuit onze kennis en praktische ervaring in de agrarische sector sluiten wij nauw aan bij de dagelijkse praktijk van de agrarisch ondernemer. Wij werken uitsluitend met de beste partners samen om u kwaliteit te bieden.