Grip op continuïteit geeft zekerheid

Philips verkoopt geen lampen, maar licht. Autofabrikanten verkopen geen auto’s maar mobiliteit. Door deze ontwikkelingen verschuift het belang van de fabrikant van een product met een beperkte levensduur naar kwaliteit en continuïteit. Ook in de agrarische sector neemt het belang van continuïteit steeds meer toe!

PinC Agro staat voor de continuïteit van uw agrarische onderneming. Door u te helpen met het in beeld krijgen en houden van risico’s. En met oplossingen om deze te beheersen. Vanuit de gedachte dat u er vooral bij gebaat bent dat uw bedrijf doordraait als er iets gebeurt. Want u wilt bovenal uw klanten van dienst zijn.

Het programma is verdeeld in de thema’s  Inzicht, Voorkomen en  Noodhulp. 

Inzicht: zicht op uw belangrijkste bedrijfsrisico’s

Samen met u en uw medewerkers brengen we de risico’s in beeld die de ambitie en doelstellingen van uw bedrijf in gevaar brengen. Dit doen we met ons unieke en innovatieve risicomanagementprogramma.

Voorkomen:  maatregelen om risicos te verkleinen, voorkomen of beheersen

Vanuit Inzicht weet u exact welke risico’s voor uw bedrijf écht belangrijk zijn. PinC Agro kan u helpen met het voorkomen en beheersen van deze risico’s met een Preventieplan of Garantieplan. Deze plannen worden geheel afgestemd op uw bedrijfsspecifieke situatie. Om de periodiek acties uit deze plannen duurzaam in uw bedrijf te borgen hebben wij speciaal ontwikkelde software en apps beschikbaar.

Noodhulp: hulp met noodoplossingen als het toch mis gaat

Risico’s kunnen niet altijd worden voorkomen. Als het onverhoopt toch mis gaat helpen wij u met praktische hulp en inzet van noodoplossingen. Met onze partners dragen we zorg en herstellen we zo snel mogelijk de belangrijke bedrijfsprocessen. Hierbij kan  PinC Agro zelfs een garantie geven op het snel en adequaat inzetten van noodoplossingen. Op deze wijze heeft u de garantie dat een proces binnen een afgesproken termijn weer operationeel is.

Samengevat:

undefined Het in kaart brengen van risico's. Samen met u!

undefinedundefined

Hulp bij het treffen van maatregelen om risico's te verkleinen, voorkomen en gevolgen te beperken.

undefined

Praktische hulp en noodoplossingen als het toch misgaat. Met onze partners zorgen we voor snel herstel van belangrijke bedrijfsprocessen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo bieden wij grip op continuïteit! Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek. 

Maak een afspraak