Satellietalarmering

undefinedAnaloge telefoonlijn eindigt, internet niet geschikt voor alarmering
De digitalisering heeft grote gevolgen voor uw alarmering. De oude bekende analoge spraakverbinding gaat verdwijnen. Ondanks de overstap naar volledig digitale telefonie is de internetverbinding in buitengebieden nog maar beperkt beschikbaar of zeer traag. Bovendien is de internetverbinding door onderhoud en uitbreiding van het netwerk regelmatig buiten gebruik. Hierdoor is de internetverbinding minder betrouwbaar dan de oude analoge lijn en niet geschikt voor alarmering.
 
Werking satellietverbinding
Via een kleine schotel en een satelliet staat de alarmmelder op uw bedrijf continu in verbinding met een grondstation. Vanuit dit station gaan de meldingen via een gecontroleerde lijn naar de meldcentrale. Iedere minuut wordt de verbinding tussen de alarmmelder en de alarmcentrale gecontroleerd. Op deze manier ontstaat een zeer betrouwbare verbinding. Voor maximale betrouwbaarheid is de alarmmelder ook nog uitgerust met een automatische back-up verbinding.
 
Maximale betrouwbaarheid met meldcentrale
De alarmmeldingen komen binnen bij de meldcentrale in Leiden. Vanuit deze meldcentrale geven wij alarmeringen door via een SMS-App of via de telefoon. U kunt meerdere personen in de alarmketen  opnemen. Als de automatische melding niet door één van deze personen wordt geaccepteerd, neemt een medewerker van de meldkamer de alarmmelding persoonlijk over en zorgt voor alarmopvolging.
 
Nu beschikbaar
Satellietalarmering is na uitgebreid testen nu beschikbaar voor de markt. Hebt u interesse bel dan met 06-53467582 (Olaf van Marrewijk) of 06 -22994296  (Peter Post)