Nood CO2
Nood CO2

Je hebt tijdelijk CO2 nodig voor een optimale groei van jouw gewas.

Vraag een prijsopgave aan

Mobiele CO2 

Je hebt tijdelijk CO2 nodig voor een optimale groei van jouw gewas. Onze mobiele CO2 installaties bestaan uit tanks vanaf 14 ton. Deze tanks zijn geschikt voor vloeibare CO2. De vloeibare CO2 wordt via meegeleverde verdampers omgezet in gasvorm. 

 

Wanneer is een mobiele CO2 interessant? 

Op glastuinbouwbedrijven wordt er CO2 geproduceerd met een WKK-installatie of ketel. Als één van deze installaties door uitval geen CO2 meer kan produceren kan er een tekort aan CO2 ontstaan. Met de inzet van een mobiele CO2 installatie blijft de CO2 productie op peil en is de impact op de bedrijfsvoering minimaal. 


Bel ons noodhulpnummer (088-462 12 12) 

Tijd is geld. Is jouw WKK of ketel uitgevallen bel ons dan direct op ons noodhulpnummer. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Op basis van een vrijblijvende telefonische inventarisatie kunnen wij direct melden wat de inzet van een mobiele CO2 gaat kosten en wat er nodig is om de mobiele CO2 in te zetten. Gedurende het gehele traject word je ondersteund door onze ervaren noodhulpcoördinator. Hij zorgt er voor dat de mobiele CO2 zo snel mogelijk in bedrijf is en regelt het periodieke transport van vloeibare CO2 zodat jij hier geen omkijken naar hebt.