Erfbeveiliging
Erfbeveiliging

Met onze alarmsensoren beveilig je toegangsdeuren, apparatuur, werktuigen en afzettingen.

€ 350,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Beveilig nu eenvoudig en betaalbaar je eigendommen tegen diefstal, op je erf en in je schuren. Met onze alarmsensoren beveilig je toegangsdeuren, apparatuur, werktuigen, afzettingen en ook dieseltanks.
 

Waarom

Steeds vaker worden gereedschappen of werktuigen uit schuren gestolen. De beschikbare track & trace systemen voor dure machines zijn geen optie om je gereedschappen of ruimtes te beveiligen. Met de erfbeveiligingsset beveilig je eigendommen op je erf op een eenvoudige en betaalbare manier.
 

Omvang

Het principe is eenvoudig: je voorziet het object dat je wilt beveiligen van een sensor. Als de sensor een trilling detecteert terwijl de beveiliging aan staat, ontvang je direct een SMS-bericht en gaat er een sirene af. Naast het versturen van een SMS bericht kan er ook nog naar drie andere personen gebeld worden.

Het systeem bestaat uit een GSM-alarmmelder met 10 magnetische alarmsensoren. De sensoren hebben een draadloze verbinding met de alarmmelder en hebben een bereik van circa 200 meter. Het systeem schakelt automatisch in- en uit via een tijdklok en of via een afstandsbediening. Met één set beveiligt u 10 objecten.

Wij leveren het systeem met installatieservice. Dat houdt in dat wij de Erfbeveiliging samen met jou op afstand instellen naar jouw wensen. Zo zorgen wij er voor dat de Erfbeveiliging optimaal functioneert voor je bedrijf.

Klik hier voor een film over de Erfbeveiliging.
 

Onze service

  • Binnen 3 werkdagen afspraak
  • Rapport 14 dagen na inspectie
  • Gratis herinneringsservice
  • Continue kwaliteitsbewaking
  • Inspecties voldoen aan norm en wet
  • Geen verborgen kosten
  • Betaling na levering
 

Deze service wordt alleen verhuurd

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.