Garantieplan Licht
Garantieplan Licht

Met het Garantieplan Licht garanderen wij dat het belichtingsproces na uitval van installaties binnen de afgesproken periode weer operationeel is.

€ 2.450,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De kwaliteit van je gewas is voor een groot deel afhankelijk van belichting. Met het Garantieplan Licht neem je vooraf maatregelen om bij uitval van de WKK snel het belichtingsproces te herstellen door inzet van mobiele WKK's. 
 

Waarom

Wij begrijpen dat het belangrijk is om je product continu en met de gewenste kwaliteit te leveren. Belichting is hierbij essentieel. Voorkomen dat de belichting uitvalt is belangrijk. Net zo belangrijk is het om vooraf te bedenken wat je doet als je niet meer kunt belichten door uitval van de WKK, trafo of generatorschakelaar.
 

Omvang

Via een inventarisatie bepalen we samen met jou welke maatregelen je neemt om goed voorbereid te zijn bij uitval van de belichting (acties nu). En welke acties je onderneemt op het moment dat het risico zich voordoet (actieplan bij voorval). Dit leggen we vast in het Noodplan Licht. Zo is precies duidelijk wat je doet als de belichting langdurig uitvalt.

Met het Garantieplan Licht gaan we nog een stap verder. We breiden het Noodplan Licht uit met de inzet van één of meerdere mobiele WKK’s. Wij geven je hiermee de garantie dat je bij uitval van de WKK, binnen de afgesproken termijn kunt belichten. 
 

Klantervaring

Jan van Marrewijk, tomatenkweker in Dinteloord, realiseerde noodaansluitingen tijdens de nieuwbouw zodat hij bij uitval van de WKK door kon blijven belichten. Toen de WKK ook echt uitviel was hij snel weer in bedrijf. In deze film vertelt hij zijn ervaringen. 

Ook René van Kester, chrysantenkweker uit Kwintsheul koos voor het Garantieplan Licht. 'Een zak met geld hoef ik niet, wij willen onze klanten kunnen leveren' (Onder Glas, november 2013).  Lees hier het volledige artikel.
 

Frequentie

Wij stellen het Noodplan Licht samen met jou op. Kies je voor een garantie dan maken we een Garantieplan Licht waarin we ook de afgesproken garanties vastleggen. Om garanties te blijven geven, actualiseren wij het Garantieplan Licht jaarlijks.
 

Onze service

  • Binnen 3 werkdagen afspraak
  • Rapport 14 dagen na inspectie
  • Gratis herinneringsservice
  • Continue kwaliteitsbewaking
  • Inspecties voldoen aan norm en wet
  • Geen verborgen kosten
  • Betaling na levering