Noodkoeling
Noodkoeling

Je hebt tijdelijk koeling nodig voor een optimale groei van jouw gewas.

Vraag een prijsopgave aan

Mobiele Koeling 

Je hebt tijdelijk koeling nodig voor een optimale groei van jouw gewas. Onze mobiele koelmachines zijn leverbaar in capaciteiten van 100 tot en met 1500 kW. Deze tanks zijn geschikt voor vloeibare CO2. Is er meer capaciteit gewenst dan worden er meerdere standaard units ingezet. 

 

Wanneer is een mobiele koeling interessant? 

Op glastuinbouw- en champignonbedrijven worden koelinstallaties ingezet om de temperatuur in de kas of cel te kunnen regelen. Als er door uitval van één van deze installaties het gewas onvoldoende gekoeld wordt kan er productieverlies ontstaan. Met de inzet van een mobiele koelmachine blijft de koelcapaciteit op peil en is de impact op de bedrijfsvoering minimaal. 
 

Bel ons noodhulpnummer (088-462 12 12) 

Tijd is geld. Is jouw koelmachine uitgevallen bel ons dan direct op ons noodhulpnummer. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Op basis van een vrijblijvende telefonische inventarisatie kunnen wij direct melden wat de inzet van een mobiele koelmachine gaat kosten en wat er nodig is om de mobiele koelmachine in te zetten. Gedurende het gehele traject word je ondersteund door onze ervaren noodhulpcoördinator. Hij zorgt er voor dat de mobiele koelmachine zo snel mogelijk in bedrijf is, zodat jij hier geen omkijken naar hebt.