Werktuigbeveiliging
Werktuigbeveiliging

Met onze Werktuigbeveiliging ontvang je een alarmmelding bij diefstal en kan je (gestolen) werktuigen volgen.

€ 350,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Met behulp van onze Werktuigbeveiliging kan je jouw werktuigen eenvoudig opsporen, beveiligen en alarmeren. Onze werktuigbeveiliging is een Track&Trace module speciaal ontworpen voor de agrarische sector. De module is robuust, is spatwaterdicht en heeft een GPS chip die een zeer sterk signaal uitzendt.
 

Waarom

Landbouwwerktuigen worden steeds vaker gestolen. Of het nu gaat om tractoren, grondverzetmachines, minigravers, loaders of zitmaaiers, alles blijkt aantrekkelijk bij het dievengilde. Voor dure machines is het vaak vanuit de verzekering vereist om een startonderbreker of track & trace systeem in te laten bouwen. Maar ook als dit niet vereist is, is het aan te bevelen om je waardevolle landbouwwerktuigen te beveiligen. Het gaat niet alleen om de directe waarde van de machine maar bedenk ook wat het langdurig gemis van je machine voor je bedrijfsvoering betekent.
 

Omvang

Ons Track & Trace systeem is eenvoudig zelf te monteren op elk gewenste plek in je landbouwwerktuig. Het systeem is (spat)waterdicht en voorzien van sterke magneten. Je kunt daardoor het systeem makkelijk overplaatsen van het ene werktuig naar het andere. Het systeem heeft een afkoppelbare accu-aansluiting (8 - 36V) en als de accuspanning weg valt blijft het systeem functioneren op zijn interne batterij. De capaciteit van deze interne batterij wordt bewaakt. Raakt de batterij leeg of de accuspanning valt weg, dan krijg je een SMS of e-mail (instelbaar). Je kunt de batterij zelf vervangen.

Werktuig volgen 

Het systeem is voorzien van een GPS Tracker. Hierdoor kan je jouw werktuig real-time volgen en bewaken via een eigen website. Deze GPS Tracker is daarvoor voorzien van een SIM datakaart met een tegoed voor 12.000 posities (ca. 1 jaar gebruik bij 1 positiebepaling per uur).

Werktuig bewaken

Het systeem bevat ook een signaalfunctie bij beweging van de machine buiten bepaalde tijden. Deze tijden zijn door jou instelbaar. Op deze wijze kunt je de machines buiten werktijden beveiligen. Daarnaast is een maximum gebruiksgebied in te stellen. Wanneer de machine(met de track & trace module) buiten dit gebied komt wordt je eveneens door middel van een SMS gewaarschuwd. 
 

Onze service

  • Binnen 3 werkdagen afspraak
  • Rapport 14 dagen na inspectie
  • Gratis herinneringsservice
  • Continue kwaliteitsbewaking
  • Inspecties voldoen aan norm en wet
  • Geen verborgen kosten
  • Betaling na levering