Noodhulp
Noodhulp

Je bedrijf wordt getroffen door een incident dat de bedrijfscontinuïteit in gevaar brengt. Een situatie waarmee je onbekend bent en je best een ervaren rechterhand kan gebruiken.

Vraag een prijsopgave aan

Noodhulp 

Je bedrijf wordt getroffen door een incident dat de bedrijfscontinuïteit in gevaar brengt. Een situatie waarmee je onbekend bent en je best een ervaren rechterhand kan gebruiken. Onze noodhulpcoördinatoren komen uit de agrarische sector, hebben een groot netwerk en veel ervaring.  

 

Wanneer is een coördinator interessant? 

Als je bedrijfsvoering is stilgevallen of dreigt stil te vallen en je alle kennis kan gebruiken om weer snel in bedrijf te zijn. Onze noodhulp coördinatoren hebben al meer dan 10 jaar ervaring met allerlei incidenten in de agrarische sector zoals brand, storm- en hagelschades maar ook verstikking van dieren en zelfs helaas het overlijden van mensen op het agrarisch bedrijf. In deze situaties zie je het soms helemaal niet meer zitten. Onze noodhulp coördinatoren ontzorgen jou, zijn een luisterend oor en zorgen dat je bedrijf doorgaat. 
 

Bel ons noodhulpnummer (088-462 12 12) 

Weet je niet waar je moet beginnen na een incident of calamiteit. Bel ons dan direct op ons noodhulpnummer. Wij zijn 24/7 bereikbaar.